26 Ocak 2012 Perşembe

zombi oyunları

Zombi severlere hizmet veren zombi oyunu sitemizdeki binlerce oyun arasından seçtiğimiz oyunları anlatmaya devam ediyoruz. Sitemiz kaliteli ve sağlam alt yapıya sahiptir. Bu sayede sizler çok kısa sürede zombi oyunlarını açıp oynayabilirsiniz. Ayrıca sitemiz kaliteli ve tecrübeli bir ekibe de sahiptir. Bu ekip sizleri zombi oyunları konusunda tatmin edecektir.
Bu yazımızda zombi oyunu değil de bir diğer sevilen kahraman olan Ninja kaplumbağalar oyunundan bahsedelim. Sitemiz zombi oyunları ile hizmet veriyor olabilir fakat bu demek olmuyor ki diğer oyunlardan bulunmuyor tam tersine yalnızca zombi oyunları değil tüm oyunlardan bulabilirsiniz sitemizde. Evet başta da söylediğimiz gibi bu makalemizde zombi oyunundan değil Ninja kaplumbağa oyunundan bahsedeceğiz.
Her zamanki gibi oyunumuzun resmine tıklayarak kısa açıklamamızın bulunduğu bölüme giriyoruz. Oyunumuzda Ninja kaplumbağalarımız arkadaşları gazeteci kızı zombilerin elinden kurtaracaklar. Hayır tabi ki şakaydı bu zombinin elinden değil Ninja kaplumbağalar çizgi filminin kötü karakterinden kurtaracaklar.
Oyuna tıklayıp yüklenmesini bekledikten sonra play tuşuna basıp zombi oyunları sitesinin bu güzide oyununa giriş yapıyoruz. Haritamızda oyunumuzun nerden başlayıp nerede biteceğini görebilirsiniz. Oyunumuz haritadan da görüldüğü üzere şehirde geçiyor herhangi bir tuşa bastıktan sonra 4 karakterimizin birini fare yardımı ile seçiyoruz. Seçtikten sonra birde yardımcı karakter seçiyoruz. Onu da seçtikten sonra herhangi bir tuş ile tekrar oyunumuzu başlatıyoruz. A tuşu ile savaşabilir yön tuşları ile de karakteri hareket ettirebilirsiniz arkadaşlar.
Kaliteli zombi oyunları sitemizin sizlere sunmuş olduğu bu oyun süresince iyi eğlenceler ve keyifli dakikalar geçirmenizi dileriz. Unutmayın bu anlattığımız bir zombi oyunu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder